Bestyrelsen

          DANSKE SOMMERHUSUDLEJERE               GRUNDEJERFORENINGER

Bestyrelsen

Formand: Kim Juhlin

Cand. jur., fagjournalist og exam. assurandør


Har bred erfaring med turisme og specielt feriehusturisme. Var i 1989 til 1999 ansat i branchen, først som servicechef og siden som direktør i det markedsledende formidlingsbureau. Kim Juhlin har været medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening og har været involveret i sagerne om vinterudlejning, indførelse af det første skattefrie bundfradrag for udlejning og momsfritagelsen. I 2008 skrev han journalistisk hovedopgave om feriehusturisme.

Har sommerhus i Nordvestsjælland.


Mail: kj@danskesommerhusudlejere.dk | telf. : +45 5059 8115
Næstformand: John Hansen

Cand. jur. fra Københavns Universitet.


Økonomisk/revisionsuddannelse i Rigsrevisionen, derpå mangeårigt arbejde i lønmodtagerorganisation/statsanerkendt, dels med grundlæggelse af en egentlig juridisk afdeling for individuel medlemsrådgivning og dels udvikling af organisationen til den første erklærede serviceorganisation for lønmodtagere. Opbygning af organisationens foreningsretlige grundlag, med en professionel organisation ledet af folkevalgte - ikke fuldtidslønnede medlemsvalgte.

Har sommerhus på Midtsjælland
Betyrelsesmedlem: Jesper Peter Leerbeck

Civiløkonom fra Handelshøjskolen i København & certificeret projektleder


Har som henholdsvis projektleder og teknisk produktchef arbejdet med forretningsmæssig anvendelse af IT, primært ifm. produkt- og forretningsudvikling. Har bl.a. haft ansvar for strategi, strategisk og operationel leverandørstyring, implementering, processer samt Product Lifecycle Management.

Har sommerhus i Nordvestjylland.
Vedtægter:


Læs vores vedtægter, klik her.

Copyright © All Rights Reserved | Fritidshusejerne • Maglebjergvej 13 • 2800 Kgs. Lyngby • Tlf. 5059 8115 • info@fritidshusejerne.dk • www.fritidshusejerne.dk