Om Fritidshusejerne

Fritidfshusejerne mener at alle skal have det samme skattefri fradrag - uandset hvordan man vælger at udleje sit hus!

Derfor tilbyder vi - i samarbejde med FeriehusDirect et NYT UDLEJNINGSKONCEPT for dem ,der selv vil udleje.


”Selvudlejning”:

  • Provision: 8% af lejebeløbet
    • udsteedelse af lejebevis, opkrævning, afregning og til Skat (= det høje fradrag)
    • Opkrævning af depositum
  • Ønsker du opkrævning af forbrug, er dette også mulgit mod et mindre gebyr.


Konceptet administreres af bureauet FeriehusDirect.

<

Om Fritidshusejerne


Fritidshusejerne er en organisation med to ben. Det ene ben er grundejerforenigner for fritidshuse og det andet ben er for enkeltmedlemmer og andre interesserede.


Vores hensigt er at være en aktiv organisation, der engagerer os bredt i debatten om fritidshuse, bevarelse af vores natur og turisme, primært kystturisme.


Grundejerforeninger


Der er ca. 240.000 fritidshuse i Danmark.

 

Vi har i Danmark en meget lang og flot kystlinje, og vi har generelt været gode til at beskytte vores naturværdier, og det kommer os alle til gode.

 

Overordnet set arbejder foreningen for at fremme vilkårerne for ejere af fritidshuse i Danmark.

 

Vi har mange grundejerforeninger ud over hele landet - en forening kan gå fra at omfatte en enkelt vej over til et stort sommerhusområde. Uanset størrelsen af den enkelte grundejerforening, så er der rigtig mange sammenfaldende interesser, og disse varetages i sektionen for grundejerforeninger. På siden Grundejerforeninger kan du se mere om tilbuddene, herunder forsikringer, til grundejerforeninger.

 

Ejer af et fritidshus?

 

Lejer man sit hus ud, eller overvejer man dette, så er der en række forhold, man skal tage stilling til. Her blot et par eksempler:

 

Skal jeg selv leje ud, eller skal det ske gennem bureau, hvad med beskatning, hvor høj en avance tager bureauet, hvor meget kan jeg forvente at tjene, må jeg selv bruge huset, og hvad hvis der sker skader?